Kesän treenit

OKK järjestää yhteistreenejä läpi kesän 2023

Lumitilanteen salliessa toukokuun toisella viikolla päästään aloittamaan viikoittaiset tokotreenit. Kesäkuussa alkavat myös useammalta vuodelta tutuiksi tulleet vesityötreenit viikoittain. Kesän ajalle on myös suunniteltu mm. koetilannetta muistuttavat vesityötreenit.

Toko-yhteistreenit järjestetään maanantaisin kahdessa ryhmässä: klo 18-19 treenaavat pennut/alle 1-v koirat, ja klo 19.15 eteenpäin treenaavat yli 1v koirat. Treenit viedään läpi yhteistreenien hengessä, vinkkejä jakaen puolin ja toisin. Teemat pyörivät kanakoirille tärkeiden oppien parissa, mm. luoksetulo, perustottelevaisuus, pysähtyminen, nouto. Tokotreenit pidetään ulkona, Oulun alueella.

Jokaisesta treenikerrasta (toko ja vesityöt) ilmoitetaan edellisellä viikolla OKK:n Facebook-sivulla, ja tuolloin ilmoitetaan treenipaikka sekä treenin teema, ja ohjeet ilmoittautumiseen. Mikäli et ole Facebookissa, voit pyytää sihteeriä (honkanen.mona@gmail.com) liittämään sinut treeni-info Whatsapp-ryhmään.

Yhteistreenit ovat tarkoitettu OKK:n jäsenille. Treeneissä koira on aina omistajan omalla vastuulla. Koirien tulee olla rokotettuja.

Lämpimästi tervetuloa sekä uudet, että jo kokeneemmat harrastajat!