Haulikkotreenit simulaattorilla helmikuussa 2017

Askarruttaako haulikkoammunta ja rata-ammunta ei oikein nappaa?

OKK järjestää helmikuussa kolme tutustumis- ja treenisessiota OSH(Oulun Seudun Haulikkoampujat) simulaattorilla Oulunsalossa Mäntyranta 130, 90460. Oulunsalossa on simwayhunt ja dry-fire simulaattorit. Simulaattori antaa välitöntä palautetta miten ase suuntautuu maaliin ja rekyyliä ei ole. Simulointi soveltuu hyvin aloittelijoille ja toisaalta tarjoaa haasteita myös kokeneille rataketuille.

Ajankohdat ovat tiistaisin 14.2, 21.2 ja 28.2.2017 klo 18 alkaen. Simulaattorilla mahtuu harjoittelemaan max 10 hlöä per ilta. Oulunsalossa on replica haulikko, joka on hyvin kevyt ja vastaa ehkä jotain puoliautomaattia. Parhaan hyödyn saa jos ottaa oman aseen mukaan ja käyttää adapterin kanssa. Tavoite on tehdä nostoja liikkuvaan maaliin ja ehkä vähän hauskanpitoa riekko- tai fasaanijahdissa.

Ilmoittautumiset Sakari Vikamaa: e-mail: sakari.vikamaa@nokia.com tai tekstiviestillä 040-546 7073. Tilaisuudet ovat OKK jäsenille maksuttomia, mutta rajallisista tiloista/kapasiteetista johtuen vain ilmoittautuneet voidaan ottaa mukaan.

Linkki OSH simulaattori
https://osh.sporttisaitti.com/simulaattori/

OKK