Kesän 2022 yhteistreenit

OKK järjestää läpi kesän yhteistreenejä viikoittain. Toukokuun alusta pyritään aloittamaan maanantaisin pyörivät tottistreenit kahteen ryhmään jaettuna. Lumitilannetta seurataan ja tarvittaessa treenien alkamista voidaan joutua siirtämään muutamilla viikoilla. Lisäksi kesäkuussa alkavat jo tutuiksi tulleet vesityötreenit kerran viikossa, joista tiedotetaan tarkemmin lähempänä. Kesän ajalle on myös suunniteltu koetilannetta muistuttavat vesityötreenit, sekä vesi- ja jälkityötreenit myös Pudasjärvelle.

Maanantaisin yhteistreenit järjestetään kahdessa ryhmässä: klo 18-19 treenaavat pennut/alle 1-v koirat, ja klo 19.15 eteenpäin treenaavat yli 1v koirat. Treeneissä on paikalla kerhon puolesta vetäjä, mutta kukaan ei ole varsinainen eläintenkouluttaja, joten treenit viedään läpi yhteistreenien hengessä. Teemat pyörivät kanakoirille tärkeiden oppien parissa, mm. luoksetulo, perustottelevaisuus, pysähtyminen, nouto. Tottistreenit pidetään ulkona, Oulun alueella.

Jokaisesta treenikerrasta ilmoitetaan edellisellä viikolla OKK:n Facebook-sivulla, ja tuolloin ilmoitetaan treenipaikka sekä treenin teema, ja ohjeet ilmoittautumiseen. Mikäli et ole Facebookissa, voit tiedustella treeneistä myös puhelimitse:

Pennut/alle 1-v koirat: Riikka Rauma p. 0400721970
Yli 1-v koirat: Jaana-Kaisa Postareff p. 0400364553
Vesityöt: Carita Lönnqvist p. 0405075797

Yhteistreenit ovat tarkoitettu OKK:n jäsenille. Treeneissä koira on aina omistajan omalla vastuulla. Koirien tulee olla rokotettuja.

Lämpimästi tervetuloa sekä uudet, että jo kokeneemmat harrastajat!