OKK:n toimintapäivä 28.5.2022

OKK:n toimintapäivä järjestetään Oulun koirametsässä. Kouluttajaksi saapuu pitkän seisojametsästyskokemuksen omaava Saila Suorsa DogPointista. Saila on kouluttanut seisojia ja ohjaajia pitkään.

Toimintapäivään otetaan mukaan 12 ohjaajaa koirineen, lisäksi ilman koiraa paikalle voi tulla kuuntelemaan rajaton määrä kuulijoita. Koiran alaikäraja on 6 kk. 

Päivän ohjelmassa keskitytään metsästäessä tarvittaviin koulutuksellisiin asioihin. Perustottelevaisuutta: kontakti, luoksetulo, pysähtyminen, nouto, säestys, jälkityö. 

Ilmoittautumiset 15.5. mennessä. Kerro ilmoittautuessasi koiran nimi ja ikä. Ilmoittaudu myös jos olet tulossa ilman koiraa. OKK tarjoaa tulijoille päivän aikana nuotiolla vähän evästä ja kahvia/teetä. Tapahtuma on OKK:n jäsenille ilmainen tulit sitten koiran kanssa tai ilman. Jos et ole jäsen, koirapaikka maksaa 50 € ja kuuntelupaikka 20 €. 

Koiralle mukaan koulutuskaulapanta, tukeva hihna, vesikuppi, noutokapula, pilli ja noutoeläin. Ja jos löytyy niin lisäksi myös jälkivaljaat tai -kaulapanta ja liina. Jos omia ei ole niin sitten lainaillaan.

Aloitetaan Oulun koirametsässä klo 9.

Ilmoittautumiset suoherra@gmail.com

OKK